top of page

Yoni-massage


Yoni-massage


Yoni (uitgesproken als YO-NI) is het Sanskrietwoord voor vagina dat over het algemeen wordt vertaald als "heilige ruimte" of "heilige tempel". De betekenis en het gebruik ervan is een ander alternatief vanuit het perspectief van de westerse kijk op vrouwelijk geslacht (d.w.z. poesje, klootzak, enz., woorden die al dan niet een compliment kunnen zijn, afhankelijk van de bedoeling van hun gebruik). In tantra wordt de yoni gezien vanuit een perspectief van liefde en respect. Dit is vooral handig om van mannen te leren.


Het doel van de yoni-massage is om een ​​ruimte te creëren voor de vrouw (de ontvanger) om te ontspannen, in een staat van hoge opwinding te komen en meer plezier van haar yoni te ervaren. Zijn partner (de gever) ervaart de vreugde van dienstbaarheid en de getuige van een bijzonder moment. Yoni-massage kan ook worden gebruikt als een veilige sekstechniek (als je geen condooms meer hebt) en is een uitstekende activiteit om vertrouwen en intimiteit op te bouwen. Sommige masseurs en seksuologen gebruiken het om vrouwen te helpen seksuele blokkades of trauma's te overwinnen.


Het doel van deze Yoni massage is niet een orgasme. Orgasme is vaak een prettige en welkome bijwerking. Het doel is simpelweg genot en massage van de yoni/vagina. Vanuit dit oogpunt kunnen zowel de ontvanger als de gever ontspannen en zich geen zorgen maken over het doel dat voorhanden is. Wanneer een orgasme arriveert, is het meestal uitgebreider, intenser en bevredigender. Orgasme mag gebeuren of niet gebeuren.


Het kan ook helpen om het weg te geven, zodat je er niets voor terug verwacht. Laat de ontvanger gewoon genieten van de massage en ontspan daarna. Dit vooruitzicht zal meer intimiteit en vertrouwen creëren, en het zal je seksuele horizon aanzienlijk verbreden.

120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page