top of page

Nuru-massage? Maar wat kan het zijn?


Nuru-massage is in de eerste plaats een Japanse praktijk. En zoals de naam al doet vermoeden, is het een massagetechniek; maar niet zomaar een, want het kan gemakkelijk worden gecategoriseerd als een erotische massage. Waarom ? Omdat hij helemaal naakt wordt gedaan: of het nu aan de kant van de masseuse is of aan de kant van de masseuse (of masseur). Hoe? 'Of' Wat? Door een "glijdend" systeem. Om de methode beter te begrijpen, zijn enkele toelichtingen op zijn plaats. In het bijzonder over het verloop van de sessie, de "tools" die essentieel zijn voor de sessie en ten slotte de plaats waar deze moet worden geoefend.

Hoe werkt de nuru massage?

In tegenstelling tot conventionele methoden, zal het niet alleen een kwestie zijn van het gebruik van de handen: het hele lichaam wordt erbij betrokken. De sfeer tijdens een sessie zal dan ook doordrenkt zijn met extreme sensualiteit en totaal loslaten. Vooral omdat de hoofdrolspelers, masseur (of masseuse) en masseur (e) in het eenvoudigste apparaat zitten. Maar vóór elk contact zal het al nodig zijn om de scène te bepalen. Het beste is om de massage te oefenen op een rustige plek, met zacht licht en bij voorkeur met een muzikale achtergrond die uitnodigt om te ontspannen en tot rust te komen. Daarna moet je naar de douche zodat de gel (essentieel voor massage) zijn rol kan vervullen.

Welke accessoires te krijgen?

Voor deze massage is de enige echte essentiële de nuru-gel. Laten we dus eens kijken naar de stappen bij de bereiding van nuru-gel: gemaakt van nori-algen, dit product is vrij gemakkelijk te vinden op internet. Het kan in verschillende vormen voorkomen: gel, concentraat of poeder om te verdunnen in heet water. Voor de laatste "consistenties" kan het handig zijn om een ​​bamboe schaal te hebben. Het zorgt voor gemakkelijk mengen zonder te morsen. Als het product klaar is, zal de persoon die de massage toedient deze aanbrengen en ook op de persoon die wordt gemasseerd. Pas daarna zal de term "nuru", wat letterlijk "glijden" betekent, zijn volledige betekenis krijgen. De massage zal inderdaad bestaan ​​uit het op de persoon schuiven die gemasseerd wordt door alle delen van zijn lichaam te gebruiken (handen, borst, buik, dij, enz.).

Voor een thuissessie zou het verstandiger zijn om "beschermingen" voor het bed te verkrijgen, zoals dekens en kussenslopen. Als je het echt "praktisch" wilt doen, kun je het beste een opblaasbaar bed kopen om direct op de grond te zetten en, overigens, een elektrische inflator.

Waar een nuru-massage krijgen?

De massagesalon biedt massage en comfort zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kleine details van de voorbereidingen. Om er een te vinden, is internet een schat aan informatie. Maar deze optie sluit een sessie aan huis niet uit. Een moment van medeplichtigheid als koppel na het bekijken van massagetechnieken op het web of door een beroep te doen op een professional, de nuru-massage blijft een moment van erotische ontspanning met de gave om de zintuigen te ontwaken.

201 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page