top of page

Wat is TAO-massage?


Een massage om in goede gezondheid te blijven of terug te krijgen:


De effecten van tao-massage variëren afhankelijk van de motivatie en innerlijke houding van de ontvanger, aangezien de ontvanger volledig deelneemt aan het proces.


Ze zijn veelvoudig: ontspanning, plezier, energieën, emotionele bevrijding, betere zelfkennis, relationele ontwikkeling, spirituele openheid. De staat van zijn van de donor is erg belangrijk en vereist verankering en centrering ter hoogte van het hart.


De taoïstische massage is ontworpen om ontspanning en een goede circulatie van energieën te bevorderen, bevordert de sereniteit en stelt iedereen in staat zijn seksualiteit op een volledig bevredigende manier te ervaren, deze massage verenigt lichaam en geest, en laat vervolgens profiteren van dat gevoel van volheid tijdens gemeenschap. Het bewustzijnsniveau wordt hierdoor gewijzigd.


Terwijl levensenergie door het lichaam stroomt, verandert het in andere soorten energie, waaronder spirituele energie.


In de taoïstische geneeskunde is Ching Chi, dat wil zeggen seksuele energie, de fundamentele vorm van energie in het lichaam en de bron van al je vitaliteit. Door het pad vrij te maken dat ze door massage volgt, kun je deze subtiele circulatie van chi door de kanalen opnieuw activeren. Je gebruikt je seksuele energie eigenlijk als een geneeskrachtig elixer waarmee je kunt helen en meer welzijn kunt ervaren.


190 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page